Speciaalbier voor iedereen!

Bij ons kan je terecht voor de mooiste speciaalbieren van allerlei kleine brouwerijen. Dus of je nou een slijterij, café of andere onderneming hebt, we kunnen je zeker helpen met een passende oplossing.

Speciaalbier voor retailers

Heb je een slijterij, bierwinkel of een rekje met speciaalbier in de winkel? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij distribueren alleen onze eigen import. Deze is nergens anders te verkrijgen. We hebben een groot aanbod aan flessen en blikken van top brouwerijen uit landen als België, Duitsland, Spanje, Portugal, Noorwegen, Slovenië en Roemenië. We geloven niet in het distribueren van grote hoeveelheden. Indien je bij ons koopt weet je zeker dat je iets unieks hebt. Daarnaast geloven wij sterk in de speciaalzaak. Onze bieren zal je dus absoluut niet in de supermarkt vinden.

Speciaalbier voor horeca


Ook voor de horeca bieden wij een passend assortiment. Wil jij je gasten verrassen met iets unieks? Dan kunnen wij je op verschillende manieren helpen. Heb je één of meerdere wisseltaps? Dan kunnen wij verschillende fusten leveren. Daarnaast is het assortiment dat voor slijterijen beschikbaar is, natuurlijk ook een optie voor bij jou in de koelkast. Of je nou wat mooie flessen of de vetste blikken wil, wij kunnen je helpen.

Speciaalbier voor restaurants

We zien dat er bij veel restaurants ontzettend veel passie en moeite wordt gestoken in het eten, het decor en natuurlijk de ervaring. Er is vaak een mooie wijnkaart, maar de bierkaart bestaat vaak uit een standaard supermarkt assortiment. Dat vinden wij ontzettend jammer. Wij bieden bieren van kleine brouwerijen die met net zo veel passie en moeite aan hun product werken als jij. Ben jij voor je restaurant op zoek naar iets speciaals? Dan hebben wij de bieren voor jou. Een wisselend assortiment is natuurlijk geen probleem. Alhoewel het de trend is om zo veel mogelijk verschillend bier op de markt te brengen, begrijpen we dat dit niet altijd een optie is. Daarom hebben we een aantal bieren beschikbaar die ten alle tijden leverbaar zijn.

Speciaalbier voor groothandel


Heb je een groothandel? We hebben speciale prijzen voor grote aantallen van ons assortiment. Neem even contact met ons op via het contact formulier en we vertellen je graag meer over mogelijkheden en kortingen.