• HET TEAM

Het Hopping Borders team:

Importeren van speciaalbier is onze passie, maar uiteraard komt er meer kijken bij het importeren van een speciaalbiertje dan je denkt. Daarom stellen we ons Hopping Borders team graag aan je voor. Van onze import afdeling, de logistiek tot aan de bezorger die bij jullie aan de deur komt:

CUSTOMER SERVICE

Sander Biesheuvel

Sander Biesheuvel

Klantenservice & Logistiek

Sander is samen met Roeland het logistieke brein van Hopping Borders. Mocht je een vraag hebben over de planning of je bestelling dan kan je bij Sander terecht!

Favoriete bierstijl: Red Ale & Amber Ale

IMPORT & EXPORT

Roland Koster

Roland Koster

CEO & Co-owner

Roland importeert al sinds 2017 speciaalbier met name uit de UK. Toentertijd begonnen als Brit Beer en sinds 2019 verder gegaan als medeoprichter van Hopping Borders. Momenteel is Roland verantwoordelijk voor alle algemene zaken.

Favoriete bierstijl: IPA

Karim Chentouf

Karim Chentouf

Import & Export

Karim is in 2016 begonnen met het importeren van speciaalbier onder de naam Craft Conexus. In 2019 is de gehele distributie van zijn portfolio onderdeel geworden van Hopping Borders. Nu is hij verantwoordelijk voor de import & export binnen Hopping Borders.

Favoriete bierstijl: Fruited Sours

SALES & EVENTS

Roeland Verloop

Roeland Verloop

CSO & Co-owner

Roeland zit al iets langer in het speciaalbier dan de rest. In 2015 begonnen met New Beer Frontier en sinds 2019 verder gegaan als medeoprichter van Hopping Borders. Momenteel is Roeland verantwoordelijk voor de sales binnen Hopping Borders en ondersteunt Sander bij de logistiek. Mocht het erg druk zijn op de zaak dan kan het ook zijn dat Roeland je bestelling persoonlijk komt leveren.

Favoriete bierstijl: IPA

Tosca Stil

Tosca Stil

Sales Binnendienst & Events

Tosca is vanuit de Bierlijn bij Hopping Borders komen werken. Ze heeft jarenlange ervaring met craft beer. Momenteel is ze verantwoordelijk voor de sales van onze bieren en bepaalt mede het portfolio aan brouwerijen. Ook doet zij nog een klein stukje import en is ze verantwoordelijk voor de events. Heb je een vraag over de bieren, brouwerijen of events? Dan kan je bij haar terecht!

Favoriete bierstijl: West Coast IPA

Alice van der Kuijl

Alice van der Kuijl

Sales Buitendienst

Alice staat wel bekend als de Brewsky Queen, dit omdat ze vele jaren bij de Bierkoning in Amsterdam heeft gewerkt en al 15 jaar ervaring heeft met craft beer. Ook brouwt ze graag biertje wat haar een gepassioneerde bierliefhebster maakt. Zij is verantwoordelijk voor de sales buitendienst, heb je een vraag over bieren of brouwerijen kan je bij haar terecht.

Favoriete bierstijl: alle bieren behalve pils

Serhii Lysenko

Serhii Lysenko

Sales Buitendienst

Serhii had in Oekraïne een goed lopende bierwinkel gespecialiseerd in Belgische bieren. Ook hier in Nederland werkt hij graag met speciaalbier. Serhii heeft veel verstand van bier en helpt je daarom graag het maken van de juiste keuze.

Favoriete bierstijl: elk bier, zolang hij deze maar kan delen met een vriend.

Marjan van Eijk

Marjan van Eijk

Sales Buitendienst

Marjan is verantwoordelijk voor de sales in de noordelijk provincies van Nederland. Ze kan je namelijk met haar kennis van zowel bier als wijn helpen met het maken van de beste keuze.

Favoriete bierstijl: Barrel Aged Stout.

FINANCE

Dennis den Bak

Dennis den Bak

CFO & Co-owner

Ook Dennis is medeoprichter van Hopping Borders en zit sinds 2018 in het speciaalbier. Wil je iets weten over je openstaande factuur? Dan moet je Dennis hebben! Hij zorgt er namelijk binnen Hopping Borders voor dat alle financiën op orde zijn.

Favoriete bierstijl: Hefeweizen

Victor Potuijt

Boekhouder & Co-owner

Jazeker, nog een medeoprichter! Victor is er ook vanaf het begin bij. Victor zorgt voor alle boekhoudkundige zaken binnen Hopping Borders.

Favoriete bierstijl: Stout

LOGISTICS

Lenard Fiere

Lenard Fiere

Magazijn

Lenard is het aanspreekpunt van het Hopping Borders magazijn. Met zijn jarenlange ervaring als teamleider in een fabriek zorgt Lenard ervoor dat alles in het magazijn op rolletjes loopt. Hij is veelzijdig en kan snel schakelen, zijn er bijvoorbeeld handen tekort dan kan het zijn dat Lenard je bestelling persoonlijk komt leveren. Maar hij zal ook zeker vaak te vinden zijn achter te de tap op festivals.

Favoriete bierstijl: Imperial Stout & Barley Wine

Peter Biesheuvel

Peter Biesheuvel

Magazijn

Peter is het grootste gedeelte van de dag te vinden in het magazijn. Hij zorgt ervoor dat alles netjes wordt weggezet en dat de bestellingen worden verzameld. Is het heel druk? Dan is de kans groot dat Peter ook wat bij je komt bezorgen.

Favoriete bierstijl: IPA & NEIPA

DELIVERY

Celina Schrik

Celina Schrik

Bezorgster

Celina is full time bezorgster bij Hopping Borders. Vanuit haar vorige werk neemt ze al de nodige ervaring mee met het werken in een magazijn. Van dinsdag t/m vrijdag komt ze je bestelde bieren met een glimlach bezorgen.

Francis Sonnemann

Francis Sonnemann

Bezorger

Francis is parttime bezorger van Hopping Borders. Hij is de bezorger die op de donderdag en op de vrijdag bij jullie langs kan komen met al het moois dat wij te bieden hebben.

Favoriete bierstijl: Stout

CONTENT & DESIGN

Thessa Koopman

Thessa Koopman

Content Creator & Marketing

Thessa is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, webshop en de social media kanalen. Zij maakt foto’s en geeft jullie dagelijks een update van de nieuw binnen gekomen bieren. Tevens is zij verantwoordelijk voor de marketing van Hopping Borders.

Favoriete bierstijl: ze is meer van de Cider en Mede.

Gijs Verkoopman

Gijs Verkoopman

Office Friend & Instagram Model

Gijs zorgt voor de aanbevolen dagelijkse beweging op kantoor. Hij tovert een lach op ieders gezicht en is altijd blij als je binnenkomt. Tijdens de lunch en op de vrijmibo zit hij graag aan tafel om mee te proeven van al het lekkers dat voorbij komt.

Favoriete bierstijl: zolang het maar zoet is.

Edgar van de Crommert

Vormgeving

Edgar is grafisch vormgever en verzorgt dan ook alles wat er mooi uit moet zien voor Hopping Borders.

Favoriete bierstijl: Whisky Barrel Aged Imperial Stouts

  • Bezoek website

Foto’s gemaakt door The Lookz Fotografie