Het Hopping Borders team:

Importeren van speciaalbier is onze passie, maar uiteraard komt er meer kijken bij het importeren van een speciaalbiertje dan je denkt. Daarom stellen we ons Hopping Borders team graag aan je voor. Van onze import afdeling, de logistiek tot aan de bezorger die bij jullie aan de deur komt. Je kunt ons zelfs persoonlijk leren kennen door even op onze Instagram accounts te gluren:

CUSTOMER SERVICE

Dennis den Bak

Klantenservice, Logistiek & Co-owner

Ook Dennis is medeoprichter van Hopping Borders en zit sinds 2018 in het speciaalbier. Wil je iets weten over je bestelling of wanneer er wordt geleverd? Dan moet je Dennis hebben! Hij zorgt namelijk voor de planning en orderverwerking.

Favoriete bierstijl: Hefeweizen

Sander Biesheuvel

Klantenservice & Logistiek

Sander is samen met Dennis het logistieke brein van Hopping Borders. Mocht je een vraag hebben over de planning dan kan je ook bij Sander terecht!

Favoriete bierstijl: India Pale Ale

IMPORT & EXPORT

Roland Koster

Import / Inkoop & Co-owner

Roland importeert al sinds 2017 speciaalbier met name uit de UK. Toentertijd begonnen als Brit Beer en sinds 2019 verder gegaan als medeoprichter van Hopping Borders. Momenteel is Roland verantwoordelijk voor de inkoop van de bieren.

Favoriete bierstijl: IPA

Karim Chentouf

Import & Export

Karim is in 2016 begonnen met het importeren van speciaalbier onder de naam Craft Conexus. In 2019 is de gehele distributie van zijn portfolio onderdeel geworden van Hopping Borders. Nu is hij verantwoordelijk voor de import & export binnen Hopping Borders

Favoriete bierstijl: Fruited Sours

SALES & EVENTS

Roeland Verloop

Sales & Co-owner

Roeland zit al iets langer in het speciaalbier dan de rest. In 2015 begonnen met New Beer Frontier en sinds 2019 verder gegaan als medeoprichter van Hopping Borders. Momenteel is Roeland verantwoordelijk voor de verkoop en ondersteunt Dennis bij de logistiek.

Favoriete bierstijl: IPA

Tosca Stil

Sales Binnendienst & Events

Tosca is vanuit de Bierlijn bij Hopping Borders komen werken. Ze heeft jarenlange ervaring met craft beer. Momenteel is ze verantwoordelijk voor de sales van onze bieren en bepaalt mede het portfolio aan brouwerijen. Ook doet zij nog een klein stukje import en is ze verantwoordelijk voor de events. Heb je een vraag over de bieren, brouwerijen of events? Dan kan je bij haar terecht!

Favoriete bierstijl: West Coast IPA

Alice van der Kuijl

Sales Buitendienst

Alice staat wel bekend als de Brewsky Queen, dit omdat ze vele jaren bij de Bierkoning in Amsterdam heeft gewerkt en al 15 jaar ervaring heeft met craft beer. Ook brouwt ze graag biertje wat haar een gepassioneerde bierliefhebster maakt. Zij is verantwoordelijk voor de sales buitendienst, heb je een vraag over bieren of brouwerijen kan je bij haar terecht.

Favoriete bierstijl: Imperial Stout

FINANCE

Victor Potuijt

Financiën & Co-owner

Jazeker, nog een medeoprichter! Victor is er ook vanaf het begin bij. Victor zorgt voor de facturatie en overige financiële zaken. Vraag over een factuur of alles dat met financiën te maken heeft? Dan helpt Victor je graag.

Favoriete bierstijl: Stout

Kay Smit

Financiën

Kay ondersteunt Victor parttime bij alle financiële zaken.

Favoriete bierstijl: drinkt geen alcohol.

LOGISTICS

Peter Biesheuvel

Magazijn

Peter is het grootste gedeelte van de dag te vinden in het magazijn. Hij zorgt ervoor dat alles netjes wordt weggezet en dat de bestellingen worden verzameld. Is het heel druk? Dan is de kans groot dat Peter ook wat bij je komt bezorgen.

Favoriete bierstijl: IPA & NEIPA

Rogier van Eijk

Logistiek (Noord Nederland)

Rogier zorgt ervoor dat alle bieren in het noorden van Nederland snel op de juist plek komen. Rogier opereert vanuit zijn eigen speciaalzaak waar hij tevens ook proeverijen organiseert. Heb je een winkel in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel of Flevoland? Dan is de kans groot dat Rogier bij je langs komt.

Favoriete bierstijl: Imperial Stout

DELIVERY

Bjorn van den Brink

Bezorger

Bjorn is misschien wel het belangrijkste lid van Hopping Borders. Hij is de bezorger en zonder hem heb je dus geen nieuw bier in de koeling staan. Als je het Hopping Borders busje voorbij ziet rijden is de kans groot dat Bjorn achter het stuur zit. Zwaai en hij zwaait terug.

Favoriete bierstijl: Stout

Francis Sonnemann

Bezorger

Francis is parttime bezorger van Hopping Borders. Hij is de bezorger die op de donderdag en op de vrijdag bij jullie langs kan komen met al het moois dat wij te bieden hebben.

Favoriete bierstijl: Stout

Lucino Vlietstra

Bezorger

Lucino heeft vanuit zijn vorige werk veel ervaring opgedaan als logistiek medewerker. Momenteel werkt hij als fulltime bezorger bij Hopping Borders.

Favoriete bierstijl: fruitig bier

CONTENT & DESIGN

Thessa Koopman

Content Creator & Marketing

Thessa is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, webshop en de social media kanalen. Zij maakt mooie foto’s en geeft jullie dadelijk een update van de nieuw binnen gekomen bieren. Tevens is zij verantwoordelijk voor de marketing van Hopping Borders.

Favoriete bierstijl: ze is meer van de Cider en Mede.

Edgar van de Crommert

Vormgeving

Edgar is grafisch vormgever en verzorgt dan ook alles wat er mooi uit moet zien voor Hopping Borders.

Favoriete bierstijl: Whisky Barrel Aged Imperial Stouts

  • Bezoek website