Het Hopping Borders team:

Importeren van speciaalbier is onze passie, maar uiteraard komt er meer kijken bij het importeren van een speciaalbiertje dan je denkt. Daarom stellen we ons Hopping Borders team graag aan je voor. Van onze import afdeling, de logistiek tot aan de bezorger die bij jullie aan de deur komt. Je kunt ons zelfs persoonlijk leren kennen door even op onze Instagram accounts te gluren:

CUSTOMER SERVICE

Dennis den Bak

Klantenservice, Logistiek & Co-owner

Ook Dennis is medeoprichter van Hopping Borders en zit sinds 2018 in het speciaalbier. Wil je iets weten over je bestelling of wanneer er wordt geleverd? Dan moet je Dennis hebben! Hij zorgt namelijk voor de planning en orderverwerking.

Favoriete bierstijl: Hefeweizen

Sander Biesheuvel

Klantenservice & Logistiek

Sander is samen met Dennis het logistieke brein van Hopping Borders. Tevens ondersteunt hij Roeland met de verkoop. Mocht je een vraag hebben over de planning dan kan je ook bij Sander terecht!

Favoriete bierstijl: India Pale Ale

IMPORT

Roland Koster

Import / Inkoop & Co-owner

Roland importeert al sinds 2017 speciaalbier met name uit de UK. Toentertijd begonnen als Brit Beer en sinds 2019 verder gegaan als medeoprichter van Hopping Borders. Momenteel is Roland verantwoordelijk voor de inkoop van de bieren.

Favoriete bierstijl: IPA

Robin van Sundert

Import / Inkoop

Robin heeft al jaren ervaring met craft beer; achter (en voor) de bar, vanuit een brouwerij en distributie. Nu is ze verantwoordelijk voor de import van onze bieren en bepaalt mede het portfolio aan brouwerijen. Heb je een vraag over de bieren of brouwerijen, kan je bij haar terecht.

Favoriete bierstijl: Pale Ale

SALES & FINANCE

Roeland Verloop

Sales & Co-owner

Roeland zit al iets langer in het speciaalbier dan de rest. In 2015 begonnen met New Beer Frontier en sinds 2019 verder gegaan als medeoprichter van Hopping Borders. Momenteel is Roeland verantwoordelijk voor de verkoop en ondersteunt Dennis bij de logistiek.

Favoriete bierstijl: IPA

Victor Potuijt

Financiën & Co-owner

Jazeker, nog een medeoprichter! Victor is er ook vanaf het begin bij. Victor zorgt voor de facturatie en overige financiële zaken. Vraag over een factuur of alles dat met financiën te maken heeft? Dan helpt Victor je graag.

Favoriete bierstijl: Stout

LOGISTICS & EXPORT

Rogier van Eijk

Logistiek (Noord Nederland)

Rogier zorgt ervoor dat alle bieren in het noorden van Nederland snel op de juist plek komen. Rogier opereert vanuit zijn eigen speciaalzaak waar hij tevens ook proeverijen organiseert. Heb je een winkel in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel of Flevoland? Dan is de kans groot dat Rogier bij je langs komt.

Favoriete bierstijl: Imperial Stout

Karim Chentouf

Export

Karim is in 2016 begonnen met het importeren van speciaalbier onder de naam Craft Conexus. In 2019 is de gehele distributie van zijn portfolio onderdeel geworden van Hopping Borders. Nu is hij verantwoordelijk voor de export naar allerlei Europese landen.

Favoriete bierstijl: Fruited Sours

Jorick Moerman

Magazijn

Jorick is het grootste gedeelte van de dag te vinden in het magazijn. Hij zorgt er samen met Dave voor dat alles netjes wordt weggezet en dat de bestellingen worden verzameld.

Favoriete bierstijl: Stout

Dave Klootwijk

Magazijn

Dave is het grootste gedeelte van de dag te vinden in het magazijn. Hij zorgt er samen met Jorick voor dat alles netjes wordt weggezet en dat de bestellingen worden verzameld. Is het heel druk? Dan is de kans groot dat Dave ook wat bij je komt bezorgen.

Favoriete bierstijl: Sours

DELIVERY

Bjorn van den Brink

Bezorger

Bjorn is misschien wel het belangrijkste lid van Hopping Borders. Hij is de bezorger en zonder hem heb je dus geen nieuw bier in de koeling staan. Als je het Hopping Borders busje voorbij ziet rijden is de kans groot dat Bjorn achter het stuur zit. Zwaai en hij zwaait terug.

Favoriete bierstijl: Stout

Francis Sonnemann

Bezorger

Francis is parttime bezorger van Hopping Borders. Hij is de bezorger die op de donderdag en op de vrijdag bij jullie langs kan komen met al het moois dat wij te bieden hebben.

Favoriete bierstijl: Stout

Martijn Otterspeer

Bezorger

Martijn is fulltime bezorger van Hopping Borders. Hij is de bezorger die op dinsdag t/m vrijdag bij jullie langs kan komen met al het moois dat wij te bieden hebben.

Favoriete bierstijl: Stout

DESIGN, EVENT & SOCIAL MEDIA

Edgar van de Crommert

Evenementen & vormgeving

Edgar is van origine grafisch vormgever en verzorgt dan ook alles wat er mooi uit moet zien voor Hopping Borders. Hiernaast verzorgt hij de evenementen. Indien je een festival, TTO of proeverij wil organiseren helpt Edgar je graag verder.

Favoriete bierstijl: Whisky Barrel Aged Imperial Stouts

Thessa Koopman

Social Media & Marketing

Thessa is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website en de social media kanalen. Zij maakt mooie foto’s en geeft jullie elke week een update van de nieuw binnen gekomen bieren. Tevens is zij verantwoordelijk voor de marketing van Hopping Borders.

Favoriete bierstijl: ze is meer van de Cider en Mede.