Speciaalbier per land

Hieronder vind je onze speciaalbieren per land. Wij werken natuurlijk met een brouwerij samen omdat deze mooi bier maakt. Laten we nou net uit meer dan 30 verschillenden landen speciaalbier importeren. Wij voorzien Nederland graag met de mooiste bieren uit heel Europa en zelfs daarbuiten! Denk bijvoorbeeld aan landen als Argentinië, Brazilië en Canada.

Opzoek naar speciaalbier uit een bepaald land? Dan kunnen we dat in de meeste gevallen zeker voor je regelen. Heb je een Ierse pub, een Spaans tapas restaurant, een Scandinavische delicatessenwinkel of misschien een Italiaanse Pizzeria? Wij kunnen je helpen met bieren die ook bij jouw onderneming passen.

Wij importeren momenteel speciaalbier uit de volgende landen:

20 verschillende landen

Niet het speciaalbier gevonden dat je zocht?

Zat het land of brouwerij van je voorkeur er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd bezig met het importeren van bieren uit nieuwe, onbekende bierlanden. En wellicht zijn er al connecties gelegd. Ook staan wij uiteraard altijd open voor suggesties. Hoe dan ook, we helpen je altijd graag verder!

Altijd op de hoogte blijven?

Wil je niks missen en altijd op de hoogte zijn van nieuwe speciaalbieren, brouwerijen en andere leuke updates? Volg ons dan op Instagram: